Klus-counter als bouwbedrijf

Klus-counter heeft oog voor technische eisen en inzicht in bouwprocessen. De nieuwste technieken zien we als een uitdaging. De praktijk is vaak weerbarstig. Het spanningsveld tussen de wensen van de opdrachtgever en eisen van de architect enerzijds en de kosten, maakbaarheid en planning anderzijds. Klus-counter denkt mee en draagt haalbare alternatieven aan. Samen zoeken we naar de beste oplossing en behalen we het maximale resultaat binnen een strak financieel kader.

 
     
 
     
 

Klus-counter als installatiebedrijf

Klus-counter biedt installatietechniek met aandacht voor mens en milieu. Ons installatiebedrijf verzorgt uw complete installatiewerk. De producten en diensten die wij u leveren maken bottomdeel uit van hoogstaande installatietechniek uitgevoerd door vakkundige en toegewijde installateurs. Of het nu gaat om elektra, cv-installatie of loodgieterswerk. Waarmee mogen wij U van dienst zijn?

 
     
 
     
 

 
     
 
     
 

 
     
 
     
 

Lastig om uw pand te verkopen?

Heeft u er wel eens over gedacht uw aspirant-kopers te voorzien van een plan voor renovatie van uw pand? Uitgewerkt en wel en voorzien van prijzen? Een drie dimensionale tekening om ook de minder technische mensen inzicht te verschaffen hoe ideen uitgewerkt kunnen worden? Misschien is dit net dat kleine zetje dat nodig is om uw pand snel te verkopen!

 
     
 
     
 

Bouwkundige inspectie van uw woning

Een bouwkundige inspectie geeft een duidelijk, onafhankelijk beeld van de staat en kwaliteit van de woning en opstallen. Daarbij wordt een raming gemaakt van noodzakelijke verbeteringsmaatregelen op korte termijn. Het doel van de inspectie is het verkrijgen van inzicht in de onderhoudstoestand van het gebouw en de eventueel voorkomende gebreken en/of tekortkomingen door middel van een visuele inspectie, dit in relatie tot de in het bouwjaar geldende eisen, bouwaard en bouwwijze.

Wij kunnen voor u een bouwkundige inspectie uitvoeren van uw huis. Op basis van deze inspectie kunnen we u adviseren over de staat van onderhoud van uw huis en eventuele reparaties of vervangingen tijdig uitvoeren. Daarmee kunt u vervolgschade en onnodige uitgaven voorkomen.

 
     
 
     
 

 
     
 
     
 

 
     
 
     
 

Overige diensten:

  • Aanbouw.
  • Verbouw.
  • Renovatie.
  • Restauratie.
  • 3D presentatie ontwerp.
  • Renovatie projectontwikkeling.
  • Kozijnen, deuren en ramen.
  • Inmeten, plaatsen of vervangen.